Strategi

Hovedansvarlig for Strategi

Viden og erfaring handler om fortiden. Beslutninger handler om fremtiden.

Fremtidsforskning hjælper organisationer med at navigere i en foranderlig og kompleks omverden. Fremtidsforskning klæder beslutningstagere på til at udvikle fremtidssikret strategi, muliggøre innovation og håndtere de strategiske risici, der ligger forude fremfor blot at fokusere på nutidens udfordringer.

Med over et halvt århundredes erfaring som uafhængige strategiske rådgivere er Instituttet for Fremtidsforskning førende i anvendelsen af metoder fra fremtidsforskning til at løse strategiske organisatoriske udfordringer. Vi opsamler signaler, identificerer mønstre og udarbejder kontekstspecifikke analyser til gavn for virksomheder og organisationer verden over.

Kort fortalt forbereder vi beslutningstager til at møde fremtiden i dag.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab