Vidensfelter

Byer, Byliv & Mobilitet

Hovedansvarlig for Byer, Byliv & Mobilitet

Fremtiden tilhører byen.

Verdens byer er i hastig forandring. Med fremkomsten af smart-teknologi, IoT og digitaliseringen af bevægelsen af varer, mennesker og transport vil fremtidens byer udvikle sig til selvregulerende kybernetiske systemer. Tiltagende urbanisering vil føre til, at 68 procent af verdens befolkning bor i byer i 2050, og fremvæksten af megabyer vil blive udfordret af voksende befolkningstæthed samt et øget behov for bymæssig resiliens og tilpasningsdygtighed som effekterne af klimaforandringerne gør sig gældende. 

Her på siden kan du læse artikler, cases og rapporter relateret til Byer, Byliv & Mobilitet.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab