roskilde.jpg

Backstage event og seminar på Roskilde Festival: Mennesker, møder og byrum mod 2030

ONSDAG D. 3. JULI 2019 FRA KL. CA. 10-17:30 (~23:00)
KUN 25 BILLETTER TIL DETTE UNIKKE BACKSTAGE EVENT
PÅ ROSKILDE FESTIVALS ÅBNINGSDAG.
PRIS: 4000,- DKK EKS. MOMS.

Kom med Instituttet for Fremtidsforskning og Morgendagens Møder til en dag hvor vi vil arbej­de med hvordan alle former for fysiske møder kunne se ud i fremtidens byer og byrum.

Dagens indhold vil veksle mellem indlæg og debat/dialog – og ikke mindst konkrete cases og best practise eksempler præsenteret rundt på festivalpladsen.

På rundturen rundt på festivalpladsen om eftermiddagen vil vi også høre hvordan Roskilde Festival og Roskilde Festivals samarbejds­partnere arbejder med det fysiske møde mellem mennesker i et byrum mod 2030.

Vær med til en uformel dag med uformel påklædning, masser af dialog og diskussioner og ikke mindst god musik leveret af Bob Dylan, Cardi B m.fl.).

Tilmelding og hør mere:
iff@iff.dk / telefon: 3311 7176


Dagens indhold
09:00: Mulighed for bus fra København
09:30: Registrering ved festivalens check-in (adresse TBA)
10:00: Vi følges til festivalens backstageområde, hvor der serveres en let morgenmad
10:30-14:00: Workshop om Mennesker, møder og byrum mod 2030 / frokost i Backstage Village
14:00-15:30: Rundvisning på festivalpladsen (selvfølgelig med et smut ud til camping) med fokus på innovation på festivalen og på de bedste løsninger for  fremtidens byrum og møder afprøvet i praksis.
15:30: Åbning af festivalpladsen for gæster (vi står med en fadøl i hånden inde på pladsen og ser de første gæster løbe ind til koncerter)
17:00 Afslutning på dagen i Backstage Village og let måltid
17:30: fri leg og koncerter med blandt andre Cardi B., Bob Dylan og Tears for Fears
Ca. 23:00: Bus hjem til København (tidspunkt afhængig af hvornår koncerterne slutter)

Workshop key note speakers:
Anders Lyhne Nordtorp - Country Property & Expansion Manager IKEA Denmark A/S
Niels Erik Folmann – Morgendagens Møder advisory board og CEO Danske Licens Spil
Claus Sneppen – Executive Advisor Great Meetings
Hans Christian Nielsen – Roskilde Festival, Head of Division, Organization and Culture
Nikolaj Sveistrup – Programleder Dansk Arkitektur Center 
Flere TBA


Instituttet for Fremtidsforskning sætter rammen for dagen

”Fremtidens byrum bliver skabt nu. I en gennemdigitaliseret fremtid vil brugen af byrummet radikalt ændre karakter. Det er ikke for sent – men det er NU at danske byer skal udarbejde strategier for at skabe så attraktive rammer, at vi også i fremtiden ønsker at mødes fysisk i byrummet. Og det er det, det handler om på Roskilde Festival den 3. juli.” – Carsten Beck, IFF

 

”Gode møder dør ikke. Men byer og byrums-aktører kæmper for at skabe værdifulde møder og mødesteder, som tiltrækker deltagere og borgere - i en virkelighed som er stadig mere digital. De gamle møder og mødesteder er udfordrede – og ikke alle kommer til at overleve transformationen til den nye virkelighed. De kommer til at uddø i den eksisterende form fordi de er blevet til spild af tid. Jeg glæder mig meget til at tilbringe en dag på Roskilde Festival, hvor vi sammen sætter fokus på det værdifulde møde – og derved kan afdække nogle af byggestenene til fremtidens succesfulde byrum.”  - Claus Sneppen, Great Meetings og IFF

 

”Fremtidens byrum – som nutidens byrum - skabes af de mange mennesker. IKEAs vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker. Når en møbelgigant rykker fra udkanten af storbyen til centrum så skabes der nye synergier, partnerskaber og forventninger til hvordan aktører deltager aktivt i byrummet. Det skal gøres med kvalitet, form og bæredygtigt.” – Anders Lyhne Nordtorp, IKEA Danmark A/S

 

”Styrken ved det fysiske møde er den tillid der bliver skabt mellem mennesker. Samtale og dialog er in. Musikfestivaler laver Talkscener. Potentialet i at udvikle byrum og arbejdspladser til nye og spændende mødesteder er kæmpe. Et uudnyttet vækstpotentiale i Allinge såvel som i Roskilde” – Jørgen HK Jepsen, Souschef, Foreningen Folkemødet

 

”Byens rum skal i fremtiden bidrage til at løse mange af de vigtige Verdensmål. Vi skal udvikle Byens rum så de kan bidrage til at sammentænke alle 17 mål i helhedsorienterede løsninger, incl. det sociale, klima, transport, innovation, ressourceforbrug, biodiversitet osv. – og vi skal udvikle det sammen. Derfor er Dansk Arkitektur Center med i projekterne ”Byrum” og ”Fremtidens møder”.  – Nikolaj Sveistrup, Programchef, Dansk Arkitektur Center 

 

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab