Retningslinjer for kurser

Tilmelding er bindende. Ved afbud senere end 2 uger før kurset beregnes et gebyr på 50% af kursusprisen.
Ved afbud senere end 1 uge før kurset er gebyret 100% af kursusprisen. Dog er tilmelding ikke personlig og hvis du bliver forhindret, er du altid velkommen til at give din plads til en anden deltager fra din organisation.
Ret til prisændringer forbeholdes.
Vi forbeholder os retten til at aflyse eller flytte kurset ved utilstrækkeligt antal tilmeldte. Eventuelle ændringer i programmet meddeles senest 2 dage før kursusstart.
Rabatmuligheder for kurser: Medlemmer af Instituttet får 15% rabat på kurser, og abonnenter på SCENARIO Videnspakken får 10% rabat.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab