5243066005_23d7f381da_o.jpg

ANALYSE OG STRATEGIUDVIKLING

Refshaleøen er et af de største byområder i København, der endnu ikke er udviklet. Området har en rig historie og var hjemsted for skibsværftet og dieselmotor-producenten B&W, som lukkede i 1996. Det tidligere industriområder er blevet et populært område for afholdelse af koncerter og festivaler. IFF fik til opgave at udarbejde en strategisk retning for de næste 10 års byudvikling i samarbejde med Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab