SKRÆDDERSYEDE WORKSHOPS

INTENSIV PROBLEMLØSNING

Med jeres behov og problematikker i centrum tilbyder vi design og gennemførsel af kortere og længere workshops. Vi har gennem årene skabt workshop-programmer og enkeltworkshops for et stort antal af kunder, som har været lige så forskellige, som de produkter, vi har udviklet for dem – men to komponenter er altid til stede:

For det første inddrager vi altid fremtidsforskning, megatrends og viden fra udvalgte forskningsområder, som vi kobler til jeres særlige problemstillinger i den enkelte workshop. Vi matcher altså vores specialviden med jeres konkrete virkelighed, hvilket altid skaber stærke og skræddersyede resultater.

For det andet er dialog og interaktion altid i centrum. På en workshop er deltagerne aktivt skabende og ikke passivt lyttende, og alle resultater skabes af de tilstedeværende. På en workshop arbejder vi altså med noget konkret – en udfordring eller et problem – mens vi fx på vores kurser arbejder mere i retning af at uddanne eller opkvalificere inden for et bestemt område eller en bestemt metode. Vi har en utraditionel og åben tilgang til, hvordan en workshop kan designes, udvikles og gennemføres, og vi vil altid gerne have dit input til processen, før vi går i gang.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre sammen? Eller har du måske bare en idé, som du vil diskutere? Kontakt Daria Krivonos.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab