ER DU AMBIDEXTRØS?

OPERATIONELT NUTIDSRETTET OG INNOVATIVT FREMTIDSRETTET

Opgave
Eksplorativt studie

Kunde
Tia Technology

Formål

At undersøge, hvordan TIA kan blive en ambidextrøs organisation med den rette balance mellem kontinuerlig og transformativ innovation.

Proces og resultat
At være ambidextrøs betyder, at man kan bruge højre og venstre hånd lige godt. Oversat til organisatorisk innovation betyder det at være effektiv i styringen af ​​nutidens forretning samtidig med, at man er i stand til at imødegå fremtidens ændrede efterspørgsel.

Dette eksplorative studie analyserede, hvordan TIA kan blive en ambidextrøs organisation og finde den rette balance mellem kontinuerlig og transformativ innovation. Metoderne var analyser af forsikringstendenser og megatrends for at finde frem til måder, hvorpå TIA kunne innovere trinvist i deres daglige drift samtidig med, at deres fremtidige konkurrenceevne blev styrket.


Vil du vide mere om TIA-projektet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt Frank-Andreas Hatzack, Senior Advisor & Futurist, ph.d., via e-mail: fha@cifs.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab