VIDENSUDVIKLING & THOUGHT LEADERSHIP

FREMTIDENS SAMFUND & SENIORLIV

Opgave: Tænketank, scenarieproces


Kunde: PFA Pension


Mål: At analysere og udvikle viden om fremtidens samfund og seniorliv samt at bidrage til den offentlige debat og påvirke samfundsudviklingen.


Proces og resultat: PFA, som er et privat, kundeejet pensionsselskab, nedsatte og finansierede en uafhængig tænketank under ledelse af IFF’s CEO Claus Kjeldsen og med centrale aktører fra det danske samfund som medlemmer. IFF gennemførte sammen med tænketanken en struktureret scenarieproces, som mundede ud i en rapport med scenarier for samfundet 2040 og konkrete anbefalinger til fremtidens seniorliv. Rapporten med tænketankens arbejde og anbefalinger blev præsenteret ved to større events, der ligesom tænketankens løbende arbejde fik omtale i medierne.

Vil du høre mere om PFA-projektet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt CIFS CEO, Daria Krivonos, via mail: dka@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab