Risiko- og mulighedsanalyse

PRISUDVIKLINGER FOR OLIE OG HVEDE

Opgave
Risiko- og mulighedsanalyse, fremskrivninger af prisudvikling

Kunde
Lantmännen, en svensk kooperativt ejet fødevarevirksomhed

Formål
Analysens formål var at skabe et solidt vidensfundament for en vurdering af de fremtidige prisudviklinger for olie og hvede

Proces og resultat
Analysen inkluderede en vurdering af, hvor præcise IMF og USDA's tidligere fremskrivninger har været i deres vurdering af oliepriser. Derudover blev det undersøgt, hvordan prisen på olie, mandater for biobrændsel og udviklinger inden for udvalgte fødevarer pårvirker hvedepriserne.

Vil du gerne vide mere om Lantmännen-projektet eller om muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt Daria Krivonos, CEO, på mail: dka@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab