VIDENSUDVIKLING & CONTENT MARKETING

FREMTIDENS ARBEJDE & FM

Opgave: Vidensudvikling og udarbejdelse af hvidbøger.


Kunde: ISS


Formål: At udvikle viden om fremtidens arbejde og Facility Management (FM).


Proces og resultat: IFF har siden 2011 samarbejdet tæt med ISS, som er verdens førende facility management-virksomhed. Samarbejdet har resulteret i udgivelsen af seks hvidbøger om fremtidens arbejde, arbejdsplads og arbejdsstyrke med særligt fokus FM’s rolle. Hvidbøgerne er baseret på omfattende megatrendanalyse, scenarieprocesser, ekspertinterviews og workshops med nøgleaktører i industrien, og de har til formål at danne grundlag for ISS’ strategiudvikling og fortsatte positionering som thou ght leaders på området.

Vil du høre mere om ISS-projektet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt CIFS CEO, Daria Krivonos, via mail: dka@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab