METODISK VIDENSUDVIKLING

FREMTIDENS POLITI & PRÆDEKTIVT POLITIARBEJDE

Opgave: Udvikling af metoder til brug i prædiktivt politiarbejde.


Kunde: EU-kommissionen.


Formål: At skabe et metodisk fundament til at forudse og sætte ind overfor grænseoverskridende organiseret kriminalitet.


Proces og resultat: EU-kommissionen finansierede i 2012 projektet ’Early Pursuit Against Organised Crime Using EnvirOnmental Scanning, the Law and IntelligenCE Systems’ (ePoolice). Formålet med ePoolice var at udvikle nye metoder og redskaber til at identificere og bekæmpe organiseret kriminalitet, herunder human trafficking og narkosmugling på tværs af EU’s grænser. Samarbejdet omfattede organisationer som Europol, Thales, UNICRI, Fraunhofer, Guardia Civil, samt britisk og tysk politi. IFF’s rolle var at operationalisere relevante metoder fra fremtidsforskning i politiarbejde, herunder omverdensanalyse, med henblik på at kunne danne et systematisk overblik over tidlige tegn på forandringer og nye mønstre i organiseret kriminalitet.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab