STRATEGISK ANALYSE FOR OLIE- OG GASINDUSTRIEN

Perspektiver på fremtidens computerteknologi og kunstig intelligens

Opgave
Strategisk analyse

Kunde
Det norske oliedirektorat (Oljedirektoratet)

Formål
Analysens formål var at vurdere eksisterende og fremtidige perspektiver for kunstig intelligens og supercomputere (herunder kvantecomputere) med henblik på at skabe værdifulde input til brug i Oljedirektoratets datadrevene strategiproces

Proces og resultat
IFF's Analyse af fremtidens kunstige intelligens og supercomputere blev brugt til at vurdere, hvorledes disse teknologier kunne bidrage til at understøtte Oljedirektoratets arbejde. IFF præsenterede analysen på Oljedirektoratets hovedkontor i Stavanger og indleverede en rapport om supercomputer-teknologi. På baggrund af præsentationen og rapporten udarbejdede IFF en række anbefalinger til Oljedirektoratet.

Vil du vide mere om IFF's projekt for Oljedirektoratet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt Frank Hatzack, Ph.d. og seniorrådgiver, på mail fha@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab