Vurdering af klimaforandringernes påvirkning af udvalgte forretningsområder

Opgave
Risikoanalyse

Kunde
Business Finland, et statsligt finansieringsagentur for forskningsmidler

Formål
Analysens formål var at vudere risici og muligheder for udvalgte forretningsområder som følge af tiltagende klimaforandringer

Proces og resultat
Analysen af risici og muligheder som følge af klimaforandringer relaterede sig til ni udvalgte industrier. Udgangspunktet for analysen var de følgende tre risikoperspektiver:

  • Graden af sårbarhed og tilpasningsevne for aktiver
  • Konsekvenserne af fremtidig øget regulering af de berørte industrier
  • Ændringer i forbrugeradfærd og -holdninger og konsekvenserne af dette for industriens og virksomhedens omdømme 

Vil du gerne vide mere om Business Finland-projektet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt Daria Krivonos, CEO, på mail: dka@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab