INNOVATION & SCENARIEPLANLÆGNING

FREMTIDENS PRODUKTUDVIKLING

Opgave: Scenarieproces


Kunde: Brüel & Kjær


Formål: At kortlægge de vigtigste strategiske indsatsområder for produktudvikling mod 2030.


Proces og resultat: Elektronik- og ingeniørvirksomheden Brüel & Kjær A/S befinder sig i en omskiftelig branche og må anlægge en proaktiv og fremtidssikret strategi, hvis deres nuværende førerposition skal bevares. IFF udarbejdede i samarbejde med Brüel & Kjær rapporten Beyond Tomorrow: Scenarios 2030, der definerede fire scenarier for fremtidens produktudvikling med fokus på virksomhedens kerneområde, lyd og vibration. Rapporten var resultatet af et større projekt, der så på, hvordan ny teknologi, skiftende værdisæt og forretningsmodeller forandrer produktdesign på tværs af sektorer, og hvordan organisationer skal tilpasse sig forandringerne. Rapportens konklusioner er baseret på omfattende megatrend-analyse og interviews med ledende eksperter fra en række globale virksomheder, der har produktudvikling som en central del af deres forretning.

Vil du høre mere om Brüel & Kjær-projektet eller muligheden for et lignende samarbejde? Kontakt Carsten Beck, Director, IFF på mail: cab@iff.dk

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab