Rådgivnings-cases

Fremtidsforskning omsat i praksis

Med 50 års erfaring som uafhængige, strategiske rådgivere er vi førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske problemstillinger. Vores kerneydelser er megatrendanalyser, scenarieplanlægning, risikoanalyser, innovationsprocesser og strategiudvikling, som vi har hjulpet både små, mellemstore og nogle af verdens største virksomheder med. Vi arbejder også med offentlige myndigheder, byer og nationale regeringer.

Her på siden kan du læse om et udvalg af vores seneste samarbejder. Bemærk, at alene de cases, hvor fortrolighedshensynet tillader det, er medtaget. Vi arbejder ofte under NDA’s (hemmeligholdelsesaftaler), især i forhold til strategiprocesser.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab