Scenario 06:2017

Pussyhats og t-shirts med feministiske slagord har fyldt meget i det amerikanske gadebillede og i den vestlige offentlighed i de seneste år, og flere og flere går med deres politiske og aktivistiske budskaber uden på tøjet. Vi ser i hovedartiklen nærmere på, hvordan politisk mode er blevet ammunition i den identitetspolitiske stammekrig, der er udbrudt i hele Vesten. Andre temaer og artikler i dette nummer: Fremskridtets profeter / eSport er klar til at overtage verden / Wildcard: Al Sauds fald / Den næste krise / Rummet tilhører robotterne / I den transhumanistiske katedral / Verden er på vej mod nedsmeltning / Fotoserie: The Buffalo That Could Not Dream / Fortidens fremtid: Asbestcigaretten / Nyt om teknologi og videnskab / Behaviour / Tech / Trends / Ideer, visioner, mulige fremtider og meget mere...

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab