Scenario 05:2019

Interview:Vivian / Kvantegravitation / Behaviour / Den skandinaviske model / Inside CIFS Cirkelslutning: Marxisme / Muzak, tak! / Planlagt forældelse / Lej en familie – produktgørelsen af intime relationer / Organisatiorisk fedme / Uddannelse i et postknaphedssamfund / Nyt om teknologi og videnskab / Klimaulighed / Mysteriet om tallet 1/137 / Sociotech: Boring Dystopia Fotoserie: Niels Flink / Fortidens fremtid: Dymaxion Car / Fremtid, trends, ideer og meget mere...

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab