Scenario 05:2018

I et lokale i Valby står en gruppe mænd i en cirkel og brummer. De er til møde i deres mandegruppe. Denne gruppe dyrker broderskab og selvhjælp, men for andre af de mandegrupper, der dukker op i disse år, er formålet køns- og kulturpolitisk. Mange af grupperne mener, manden er i en krise, der skal løses enten ved at genopdage fortidens mandeideal eller ved at gentænke, hvordan man er mand. Andre temaer og artikler i dette nummer: “Ud af sårbarheden trækker man sværdet” / De nye mandegrupper / Pink chokolade / Mod den syntetiske tidsalder / Shared Living: En alternativ fremtid for verdens megabyer / Den ny verdenshandel / Den sjette masseudryddelse venter / Er plastic værre end atomaffald? / Ingen oprydning i den digitale verden / Dengang RFID var fremtiden / Fotoserie: Oh My Rabbit af Katya Rezvaya / Anbefalinger / Teknologi & videnskab / Trends / Ideer, visioner og mulige fremtider…

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab