Scenario 05:2017

Inden for 50 år vil vi med stor sikkerhed have biomedicinske terapier, der kan forlænge vores liv uendeligt. Det mener aldersforskeren Aubrey de Grey. Det eneste, der ifølge ham står i vejen for det helt store gennembrud, er, at vi fastholder os selv i en såkaldt ”pro-aldrings-trance”, hvor vi har accepteret aldring som en naturlig del af livet. Læs hele interviewet med de Grey i hovedartiklen.  Andre temaer og artikler i dette nummer: Hvad seks millioner års historie kan fortælle os om fremtiden / Maskinsnak | Alvar Aaltos skatepool / Elbiler: Holder hypen? / Når kunstig intelligens bliver for menneskelig / Virksomhedsbyerne er tilbage! / Fortidens fremtid: Arthur C. Clarkes hvalfarm / Nyt om teknologi og videnskab / Magasiner, bøger, podcasts / Behaviour / Tech / Trends / Ideer, visioner, mulige fremtider og meget mere...

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab