Scenario 04:2019

Interview: Jared Diamond / Behaviour / Firkanten / Lene Hald: Red Ball / En epigenetisk fortælling / Teenagere er holdt op med at være teenagere / Wildcard: En fremtid uden privatliv / Kan vi nå at redde verden? / Cirkelbevægelsen: Minimalisme / Fremtidens medier Fake News og internettet / Nyt om videnskab og teknologi / Fortidens fremtid: Aerotropolis Sociotech: Når internettet er domstol, jury og bøddel / Ideer, visioner, scenarier og meget mere...

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab