Scenario 04:2018

Protreptik er en næsten glemt ledelsesdisciplin fra antikken. Men i vores omskiftelige og komplekse verden giver den mere og mere mening, mener den danske professor og filosof, ledelsesteoretikeren Ole Fogh Kirkeby, som vi har interviewet til dette nummers hovedartikel. Læs blandt andet om, hvordan protreptikken kan hjælpe dig til at slippe din indre tyran, være herre i eget hus og blive en bedre leder. Andre temaer og artikler i dette nummer: Fyrstespejlet / Neurodating: Romantikkens biometriske fremtid / Et politi der forudser alt / Tamagotchi-effekten / Megadræbere: Fem verdensomspændende trusler, vi bør bekymre os om / Den fjerde uddannelsesrevolution er nær / Hvorfor fører automatisering ikke til højere produktivitet? / Marshalløerne og fremtidens klimamigration / Den onde udgave af singulariteten / Fotoserie af Nikita Käyhkö / Tech / Trends / Ideer, visioner og mulige fremtider…

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab