Scenario 04:2017

Wrestlere er følelses-fremkaldere i et voldsteater, en form for kropspopulister. Når de har succes, går de dine følelser stærkere end din rationalitet. Vores job er at få dig til at suspendere din mistro, fortæller én af dem. Med udgangspunkt i en reportage fra et wrestling-show stiller dette essay spørgsmålet: Går vi kollektivt mod en samfundsmæssig tilstand, hvor handlingers værdi primært bliver målt i den følelsesmæssige effekt, de kan frembringe? Andre temaer i dette nummer: Pseudovidenskab / Wildcard: et lukket internet / Det medicinske Gutenberg-øjeblik / Bitcoin: Holder hypen? / Er vor tid ude om 100 Ã¥r? / Når mennesker bliver maskiner / VR og drømmemanipulation / Fotoserie: What Sort of Life is This / 4chan / Det evige liv / Fortidens fremtid: Radiofaxen / Nyt om teknologi og videnskab / JA/NEJ / Blogs, bøger & podcasts / Behaviour / Tech / Trends / Ideer, visioner, mulige fremtider og mere...

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab