Scenario 03:2018

Fremtidsoptimismen har trange kår i 2018. Men overordnet set går det bedre end nogensinde før, i hvert fald hvis man spørger den canadiske professor og forfatter Steven Pinker, som længe har forfægtet det synspunkt. Han er nu aktuel med bogen Enlightenment Now, hvor han fortsætter med at tale fremskridtets sag. Vi har interviewet Pinker til dette nummers hovedartikel. Andre temaer og artikler i dette nummer: Steven Pinker vs. fremskridtsfobien / Radiorenæssance / Den ny tids eugenik Cirkelbevægelse: Puritanisme / Har p-pillen til mænd en fremtid? / Ditte Darkó: People & Planets Dada / Scenarie: En dag på kontoret 2035 / Behaviour / Robotforfatterne kommer / Klumme: Sociotech / Anmeldelser / Populisme, euroskepsis & Europas fremtid / Fortidens fremtid: Tupolev TU-144 / Nyt om videnskab & teknologi / Ideer, trends, fænomener og meget mere…

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab