Scenario 03:2017

Mod år 2100 vil 75 procent af verdens befolkningstilvækst ske i Afrika. Tænker man dette sammen med kontinentets turbulente historie, er der grund til bekymring. Samtidig er der tegn, der peger i en anden langt mere positiv retning, fx når det kommer til økonomisk vækst. En ting er sikkert: Hvordan Afrika håndterer befolkningsboomet vil få konsekvenser, der rækker langt ud over kontinentets grænser. Andre emner og artikler i dette nummer: Pindsvinedilemmaet / Det postvirkelige samfund / Trappist-planeter / Creepypasta / Privatlivsparadokset forklaret / Wildcard: Tredje Verdenskrig / Hypervirkelighed og det virtuelle grænseland / Daniel Dennetts maskinhjerne / Fremtidens bankvæsen / Fotoserie: Blind Photography af Gerardo Nigenda / 3D-print: Holder hypen? / Fortidens fremtid: Kongens eg / Blogs, bøger, podcasts / Tech / Trends, ideer, visioner og mere…

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab