Scenario 02:2018

Afrofuturisme er en kulturel og aktivistisk bevægelse. Den kæmper for sortes ret til en plads i fremtiden, der traditionelt har været defineret af hvide. Bevægelsen kommer til udtryk i musik, film og litteratur, hvor sci-fi, magisk realisme, teknologi og traditionel afrikansk mysticisme rystes sammen i et broget mix. Læs om afrofuturismens frontkæmpere i dette nummers hovedartikel. Andre temaer og artikler i dette nummer: Er dine personlige data en valuta? Vores fremtid med sociale robotter / Er vi i en boble, som omfatter alt? / “Porno er et spejl af det amerikanske samfund” – interview med Lynsey G. / Videospil som medicin / Bliver big data Hollywoods undergang? / It’s not a Bug, it’s a Feature: Teflonpanden / Fotoserie: Salon Oui Oui / Anbefalinger / Behaviour / Tech / Trends / Ideer, visioner, mulige fremtider og meget mere

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab