Scenario 01:2019

Martin Rees om eksistentielle risici og menneskehedens fremtid / Forskning, sex og robotter / Digitale modeller på podiet / Skal vi stoppe med at spise kød? / Blockchain & tillid / Gnasketerapi / Er du ambidekstral? / Arbejdslivets fremtid / Firkant / Mad opfundet ved en fejl / Boblesamfundet / Mænd kan undværes / D-vitamin og skizofreni / Alex Vasilyev: My Dear Yakutia / Sociotech / The Super Smart Ulticard / Trends, ideer, visioner og meget, meget mere…

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab