Scenario Magazine

Prisvindende SCENARIO Magazine udkommer seks gange årligt og kan købes i bladkiosker og boghandlere i en lang række lande. Magasinet udvikles og redigeres på IFF i samarbejde med en række skribenter, forskere, tænkere og kreative fra hele verden og giver dig samlet en enestående indsigt i tendenser, strømninger, videnskabelige gennembrud og nye adfærdsmønstre, som vil forme fremtidens samfund.

Magasinets målgruppe er erhvervsaktive med beslutningskraft i deres liv, og vores mission og ambition er at inspirere vores læsere til handling og udvikling på basis af uafhængig forskning og et unbiased blik på fremtiden.

Herunder finder du det aktuelle og tidligere udgivelser af SCENARIO. Læs mere på www.scenariomagazine.com, hvorfra vi blandt andet udgiver udvalgte artikler fra magasinet.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab