Medlemsrapport 03/2018

Forstå Fremtidens Forbruger

En klar forståelse af fremtidens forbruger er afgørende for succes i en verden, hvor de gamle spilleregler ikke længere gælder, og hvor brands konstant må tilpasse sig skiftende forventninger til deres produkter og ydelser. IFF definerer i denne rapport en række af de vigtigste tendenser og udviklingsmønstre, som vil forme forbrug over det næste årti. Rapporten har seks dele, der hver især fokuserer på et område med stor betydning for virksomheder og brands på tværs af brancher.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab