Medlemsrapport 03/2016

Automatisering – den perfekte storm eller en storm i et glas vand?

Automatisering vil uden tvivl lede til store forandringer i vores samfund i de kommende år – men inden for hvilke områder og i hvilken grad? Denne medlemsrapport dykker ned i debatten om automatisering og den fjerde industrielle revolution. Vi analyserer hvordan forretningsmodeller ændrer sig og nye opstår, hvordan mange jobs enten vil forsvinde, dukke op eller udvikles til noget nyt; dette for at forstå hvilke konsekvenser automatisering allerede har haft og vil have fremover, og hvordan du som beslutningstager, skal forstå og håndtere de udfordringer og muligheder, der opstår i forbindelse med en ny automatiseringsbølge.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab