Medlemsrapporter

Instituttet for Fremtidsforskning udarbejder årligt fire større rapporter, som er forbeholdt Instituttets medlemmer. Rapporterne handler typisk om emner, der interesserer en bred kreds af virksomheder og organisationer, som fx tendenser, produktudvikling, strategi, arbejdsliv, kommunikation og forbrugere – altid i et fremtidsperspektiv og med udgangspunkt i husets løbende forskning.  

Tjek om din organisation er medlem her eller se, hvordan I bliver det. Er du allerede logget ind, kan du nedenfor åbne og læse alle rapporter.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab