GLOBAL SCANNING REVIEW

I Global Scanning Review, som udkommer seks gange om året, samles de bedste og mest interessante observationer fra vores Global Scanning Network. Netværket består af unge nyuddannede samt ph.d.- og kandidatstuderende fra hele verden, der ved hjælp af fremtidsforskningsmetoden Horizon Scanning identificerer tendenser og nybrud verden over.

Global Scanning Review er forbeholdt ansatte i vores medlemsvirksomheder, og skrives kun på engelsk. Tjek om din organisation er medlem her eller se, hvordan I bliver det. Er du allerede logget ind, kan du nedenfor åbne og læse alle reviews.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab