euroconstruct.png

EUROCONSTRUCT

EUROCONSTRUCT giver detaljerede, veldokumenterede analyser og prognoser for de kommende års byggeri og anlæg for i alt 19 lande i Vest- og Centraleuropa, baseret på specialiserede, lokale partnere (For landeliste og partnere, se nedenfor under omtale af rapporten).

EUROCONSTRUCT giver dermed et uovertruffent bud på de nærmeste års udvikling for byggeri & anlægsvirksomhed i Europa.

For yderligere information om EUROCONSTRUCTs prognoser og publikationer samt råd om strategisk udvikling i forhold til byudvikling, byggebehov i forskellige sektorer (boligbyggeri og ikke-bolig), byggematerialer mv. Kontakt venligst Anders Bjerre, CIFS: abj@cifs.dk

FORECASTS 2019-2022 

EUROCONSTRUCT-rapport, 29. november 2019   

EUROCONSTRUCT-netværket dækker 19 lande i Vest- og Central-Øst Europa. Instituttet for Fremtidsforskning er dansk partner og repræsentant for Euroconstruct i Danmark. Mere info om netværket på www.euroconstruct.org

Forecasts af byggeri og anlæg i europæiske lande der ikke dækkes af Euroconstruct- rapporten

IFF tilbyder yderligere tre rapporter om byggeri og anlægsvirksomhed i andre europæiske lande, redigeret af vore partnere i Euroconstruct-netværket.

Disse rapporter præsenterer data, analyser og forecasts af byggeri og anlæg på forskellig måde. To af rapporterne er struktureret omtrent som Euroconstruct-rapporten, mens den tredje (EECFA-forecastet) afviger en del mere, men i øvrigt er en glimrende kilde.

De tre rapporter er:

The Baltic Construction Report, der dækker trends i Estland, Letland and Litauen i de næste 2-3 år.

The Russia Construction Report, der dækker trends i Rusland i de næste 2-3 år, med en vis detaljering af regionale trends på dette kæmpemarked.

The EECFA Construction Forecast dækker trends i 8 lande i Øst- og Sydøsteuropa i de næste 1-2 år. Landene er: Bulgarien, Kroatien, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovenien, Tyrkiet, og Ukraïne.

 

Disse tre rapporter (Baltic / Russia / EECFA Construction): Opdateret december 2019.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab