EUROCONSTRUCT

EUROCONSTRUCT-netværket dækker 19 lande i Vest- og Central-Øst Europa.
IFF er dansk partner og repræsentant for Euroconstruct i Danmark.
Mere info om netværket på www.euroconstruct.org.

EUROCONSTRUCT giver detaljerede, veldokumenterede analyser og prognoser for de kommende års byggeri og anlæg for i alt 19 lande i Vest- og Centraleuropa, baseret på specialiserede, lokale partnere (For lande og partnere, se nedenfor). EUROCONSTRUCT giver dermed et uovertruffent bud på de nærmeste års udvikling for byggeri & anlægsvirksomhed i Europa.

For yderligere information om EUROCONSTRUCTs prognoser og publikationer samt råd om strategisk udvikling i forhold til byudvikling, byggebehov i forskellige sektorer (boligbyggeri og ikke-bolig), byggematerialer mv. Kontakt venligst Anders Bjerre, CIFS


Forecasts 2018-2020
EUROCONSTRUCT-rapport, november 2017
RUSSIA CONSTRUCTION REPORT 2017-2019
BALTIC CONSTRUCTION REPORT 2017-2019

Forecasts 2018-2020

The EUROCONSTRUCT Report, November 2017

Russia construction report 2017-2019

Baltic construction report 2017-2019

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab