PUBLIKATIONER

Bliv opdateret på trends, ideer og fænomener, dyk ned i fremtidsscenarier og læs grundige analyser af fremtidens samfund, belyst på en lang række områder. Instituttet for Fremtidsforskning udgiver samlet 16 publikationer årligt, hvoraf vores rapporter og det engelsksprogede Global Scanning Review er forbeholdt ansatte i vores medlemsvirksomheder.

Vores internationale magasin SCENARIO, som udkommer både på dansk og engelsk, kan købes af alle – og du kan gratis holde dig opdateret om vores løbende arbejde, samt læse udvalgte gratis artikler og få tips om kurser og arrangementer, ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab