Non-profit og almennyttig

IFF er en non-profit og medlemsdrevet organisation. Vi rådgiver beslutningstagere om fremtiden på et neutralt og uafhængigt grundlag. Som en selvejende organisation er vi ikke underlagt formelle public service-krav, men vi bestræber os alligevel på at bidrage til den offentlige debat om fremtidens udfordringer og muligheder. Som angivet i vores fundats er vi forpligtet til at arbejde for forbedring af samfundet. Læs mere om dette her.

Vi er åbne for henvendelser fra pressen og andre, der arbejder på seriøse og relevante historier om fremtiden (pressekontakt: Dasha Krivonos). Vi tager også imod universitetspraktikanter. Udvalgte artikler fra vores publikationer er frit tilgængelige på www.scenariomagazine.com

Historie

IFF siden 1969

Lær os at kende

Medarbejdere og ledelse

Hvorfor vi eksisterer

Mission/Vision

The Copenhagen Method

Udforsk

Bliv en del af os

Ledige stillinger

Kontakt

Kom forbi eller ring til os

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab