BLIV EN DEL AF HOLDET

Instituttet for Fremtidsforskning arbejder for at reducere kompleksitet og rådgive beslutningstagere om fremtiden, så de kan træffe de bedst mulige valg i nutiden. Vores medarbejdere har en akademisk uddannelse og deler en professionel interesse i trends, scenarieplanlægning, fremtid og strategi.

Vil du være med på holdet? Vi slår løbende stillinger op her på siden, og du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge med på Facebook samt Twitter og LinkedIn, hvor ledige stillinger også vil blive annonceret.

Join our Global Scanning Network!

Historie

IFF siden 1969

Non-profit

Arbejde for at forbedre samfundet

Lær os at kende

Medarbejdere og ledelse

Hvorfor vi eksisterer

Mission/Vision

The Copenhagen Method

Udforsk

Kontakt

Kom forbi eller ring til os

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab