BLIV EN DEL AF HOLDET

Instituttet for Fremtidsforskning arbejder for at reducere kompleksitet og rådgive beslutningstagere om fremtiden, så de kan træffe de bedst mulige valg i nutiden. Vores medarbejdere har en akademisk uddannelse og deler en professionel interesse i trends, scenarieplanlægning, fremtid og strategi.

Vil du være med på holdet? Vi slår løbende stillinger op her på siden, og du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge med på Facebook samt Twitter og LinkedIn, hvor ledige stillinger også vil blive annonceret.

KOM I LÆRE SOM FREMTIDSFORSKER

Vi er på udkig efter skarpe analytikere med interesse for fremtidsforskning til at blive en del af vores Global Scanning Network (GSN) i perioden 1. september 2018 – 28. februar 2019. Du kan nu søge om at blive optaget i netværket.

Som en del af GSN vil du blive involveret i en af IFF’s fire forskningsenheder, afhængigt af dine interesser, erfaringer og kvalifikationer. Der er praktikpladser ledige i vores fire forskningsenheder: Samfund & Forvaltning, Forretning & Økonomi, Forbrug & Detailhandel, Mennesker og Sundhed.

GSN's arbejde består i at foretage horizon scans ved brug af megatrends og PESTLE-analyse. Du vil få mulighed for at bidrage til vores forskellige trykte publikationer. Du vil desuden blive en del af et internationalt team af ekspertanalytikere og fremtidsforskere, udvikle færdigheder og ekspertise via fremtidsfokuserede analyse- og forskningsmetoder og opnå uvurderlig erfaring i anvendt fremtidsforskning. Læs mere om hvordan du ansøger her.

 

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab