BLIV EN DEL AF HOLDET

Instituttet for Fremtidsforskning arbejder for at reducere kompleksitet og rådgive beslutningstagere om fremtiden, så de kan træffe de bedst mulige valg i nutiden. Vores medarbejdere har en akademisk uddannelse og deler en professionel interesse i trends, scenarieplanlægning, fremtid og strategi.

Vil du være med på holdet? Vi slår løbende stillinger op her på siden, og du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, følge med på Facebook samt Twitter og LinkedIn, hvor ledige stillinger også vil blive annonceret.

Bliv praktikant på IFF - foråret 2019

Er du optaget af teknologi, samfund og økonomi – og drømmer du om et praktikforløb, hvor du prøver kræfter med konsulentarbejde for globale virksomheder og organisationer? Så ansøg om at blive praktikant på Instituttet for Fremtidsforskning.

Bliv grafisk praktikant på SCENARIO Magazine

SCENARIO Magazine søger en praktikant, der kan assistere vores art director og den øvrige redaktion med visuelle og grafiske opgaver.

Bliv redaktionel/skrivende praktikant på SCENARIO Magazine 

SCENARIO Magazine søger en praktikant, der kan assistere vores redaktører.

UDFORSK FREMTIDEN

KONSULENTYDELSER

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Consulting

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab