Ansatte

PATRICK HENRY GALLEN

Patrik Gallen er fremtidsforsker med en baggrund i jura, politik og offentlig administration. Patrik begyndte at arbejde for Instituttet for Fremtidsforskning i august 2018, hvor han fik mulighed for at udforske sin interesse for sundhedspolitik og -administration gennem at bidrage til Instituttets Reciprocity Baseline-projekt, som kortlagde en vision for fremtidens sundhedsvæsen. Patrik har også hjulpet med at designe og afvikle processen Nordic Health 2030; en serie workshops på tværs af de nordiske lande, der samlede mere end 30 eksperter fra hele sundhedens værdikæde til at debattere, skabe visioner for og forme fremtiden for bæredygtig sundhed i Norden og videre. Senest har han bidraget som forsker, forfatter og redaktør for den endelige rapport fra Nordic Health 2030, Nordic Health 2030 Magazine, som er alment tilgængeligt i print og online siden oktober 2019.

HIGHLIGHTS FRA FORSKNING

Patrik har bidraget til at danne grundlaget for IFF’s sundhedsrelaterede arbejde siden 2018’s Reciprocity Baseline, som dannede baggrund for Nordic Health 2030’s række af workshops og flere andre sundhedsrelaterede projekter. Han har også bidraget til rapporter om fremtiden for apoteker i Danmark og et roadmap for udviklingen af precision medicine i Bulgarien og andre østeuropæiske lande.

UDDANNELSE OG KARRIERE

Patrik har en mastergrad i international offentlig administration og politik fra Roskilde Universitet og en bachelorgrad i politik og jura fra New School i New York City. Dermed har han bade akademisk og professionel interesse i fremtiden for velfærdsstaten og fremtidens jura og lovgivning.

August 2018 – december 2018: Praktikant hos IFF

December 2018 – september 2019: Forskningsassistent

September 2019 – nu: Projektkonsulent

Før han begyndte i IFF, arbejdede Patrik som arkivar og juridisk researcher i New York City og har undervist i introduktionskurser om amerikansk forfatningslov.

BONUS-INFO

Patrik er født og opvokset i USA, men har gået et år på Silkeborg Gymnasium. Han blev som teenager forelsket i Danmark og lærte at tale flydende dansk. Han svor at han ville vende tilbage og starte et liv her – og det gjorde han alvor af i 2017. Patrik har nu permanent adresse i København, hvor han bruger sin fritid på at prøve at mestre nordisk kogekunst.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab