Ansatte

NICKLAS LARSEN

Nicklas Larsen er fremtidsforsker og ansvarlig for IFF’s medlemsservice. Han specialiserer sig i brydningsfeltet mellem teknologi, forbrugeradfærd, sundhed og medier med en solid kommerciel baggrund inden for marketing og PR.

Igennem sit arbejde med anvendt strategisk foresight og processer for strategi, innovation og risikohåndtering hjælper Nicklas organisationer med at være på forkant ved at identificere usikkerheder og reducere kompleksitet. Han er god til at navigere rundt i store informationsmængder og syntetisere det i klare, strukturerede analyser. Han er erfaren i at konceptualisere, planlægge og drive workshops og konferencer samt at facilitere vidensdeling for klienter.

Nicklas er kendt som en dygtig analytiker, og eksekvering er hans styrke. Han besidder bred viden om forretningsmiljøer, har en proaktiv attitude og ambitioner om at bygge fremtiden ved at drive transformationer fremad.

Som leder af IFF’s medlemsservice er Nicklas også ansvarlig for IFF’s internationale medlemsportefølje, medlemsarrangementer og lancering af medlemsrapporter.

Dertil har Nicklas været med til at opbygge, rekruttere til og være mentor for IFF’s globale research-netværk Global Scanning Network, som søger at indsamle og evaluere en bred vifte af signaler og tidlige indikatorer i IFF’s forskningsdatabase.

Highlights fra forskning

Nicklas er projektleder for IFF’s afdeling for Fremtidens sundhed, som p.t. udvikler et "New Nordic Health Manifesto" i samarbejde med en bred række af offentlige og private organisationer på tværs af de nordiske lande. Projektet søger at sætte en dagsorden for bæredygtig sundhed i fremtiden.

Nicklas har medforfattet medlemsrapporterne Forstå fremtidens forbrugere (2018) og Kampen om fremtidens mindscape (2017) og har deltaget i udarbejdelsen af flere andre rapporter, inklusive de to resiliensrapporter (2016), Automatisering (2016) og Fremtidens sundhed – systemskifte for sundhed (2015). Han har præsenteret hovedkonklusioner ved adskillige IFF-medlemsarrangementer samt konferencer rundt omkring i Europa.

Uddannelse og karriere

  • 2016: Master of Science i International Business & Marketing fra Syddansk Universitet
  • 2015: Entrepreneurship & International Relations Studies ved University of Malaya, Kuala Lumpur, Malaysia
  • 2014: First Class Bachelor of Arts (Honours) i Business Administration & Strategy fra De Montfort University.

Arbejdserfaring:

  • 2018-: Seniorrådgiver og ansvarlig for medlemsservice, IFF
  • 2016-2018: Rådgiver, IFF
  • 2014-2016: Forskningsassistent, IFF

Før han kom til IFF, arbejdede Nicklas med co-branding-kontrakter og udvikling af kreative koncepter med kunstnere og brand managers. Før dette arbejdede han for et full-service telemarketingbureau med kanvassalg, salgsmanagement, kampagneudvikling og tests. Han ledede CRM og kvalitetsafdelingen, hvor han trænede ansatte i produkter og salgsteknikker (+200). Han havde en central rolle i overgangsfasen til da TDC opkøbte virksomheden for DKK 300 mio.

Bonus-info

Nicklas har boet i Kuala Lumpur, elsker bjergbestigning og er overbevist om at science fiction kan bryde vores vante forestillinger om fremtiden. Han er besat af verdensrummet og drømmer om at komme i kredsløb.

Nicklas er inviteret til at deltage i First International Symposium of UNESCO Chairs in Anticipatory Systems, Futures Studies and Futures Literacy. Denne begivenhed finder sted i Italien med deltagelse af UNESCO-formænd fra hele kloden.

Kontakt

Er du interesseret i at booke Nicklas Larsen eller en af IFF's øvrige foredragsholdere? Kontakt Carsten Beck på tlf +45 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab