Ansatte

MARTIN KRUSE

Martin Kruse er fremtidsforsker med mange års erfaring i strategisk rådgivning på ledelsesniveau. Martin hjælper virksomheder og organisationer med bedre at forstå de tendenser, risici og muligheder, de står overfor. I sit arbejde har Martin særligt fokus på tendenser, der påvirker behovet for strategisk nytænkning, og innovation. I løbet af sine mange års erfaring som fremtidsforsker har Martin lavet projekter for en bred vifte af organisationstyper fra kommuner og regeringer til multinationale virksomheder og IGO’er. Han har desuden arbejdet indgående med landbrugs-, fødevare-, energi- og klimarelaterede problemstillinger og har forfattet en lang række rapporter og artikler om disse områder.

KEYNOTE

Martin er en erfaren foredragsholder. Han har holdt oplæg for blandt andre LEGO, Mærsk, Nobel, Bayer Crop Science, IKEA, Ørsted, Lund University, Copenhagen Business School, EU-kommissionens ekspertpanel, Energistyrelsen og Tekes.

AKTUELLE FOREDRAG

  • Hvad kan kommuner bruge fremtidsforskning til?
  • Trends der påvirker fremtidens vindenergi

"Martin Kruse holdt foredrag for direktionen i Damstahl a/s. I foredraget indgik fire scenarier, som vi efterfølgende har anvendt som led i vores planlægning og strategiske overvejelser. Vi bedømmer i dag, at dette input har været gavnligt for virksomheden og har gjort os i stand til at agere hurtigere og bedre end vores konkurrenter."

Mikael Sthaalros, CEO, Damstahl a/s

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab