Ansatte

KRISTIAN MEHLSEN

Kristian Mehlsen er fremtidsforsker med en baggrund inden for management consulting på tværs af en række sektorer, både offentlige og private. Kristian sluttede sig til IFF baseret på sin overbevisning om, at virksomheder og organisationer behøver en klar forståelse af fremtiden for at kunne træffe strategiske beslutninger i nutiden. Kristian er derudover en erfaren facilitator og oplægsholder.

HIGHLIGHTS FRA FREMTIDSFORSKNING

Kristian var hovedskribent på “Global cities and liability of foreignness", udgivet i European Journal of International Management, Volume 10, Issue 1. Konklusionerne blev præsenteret på en række akademiske konferencer.

Kristian arbejder for tiden på projekter, der relaterer sig til den finansielle sektor, sikkerhed og forsvar og industriproduktion.

UDDANNELSE OG KARRIERE

M.Sc. International Business, CBS og National University of Singapore.

B.Sc. Business Administration and Philosophy, CBS og University of Southern California, Marshall School of Business.

Erfaring inden IFF:

  • 2015 – 2018 Management Consultant hos PA Consulting Group
  • 2011 – 2012 Assistant Commercial Officer hos Royal Danish Consulate General, New York – Trade Department
  • 2010 – 2011 forskningsassistent, TNS Gallup
  • 2006 – 2007 Livgarden

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab