Ansatte

JEANETTE KÆSELER MORTENSEN

Jeanette er fremtidsforsker med erfaring i at rådgive topledelsen i forskellige brancher om emner af strategisk betydning. Hun arbejder i krydsfeltet mellem megatrends og horizon scanning som et metodisk fundament til anskueliggørelsen af organisationers fremtidige omverden.

Jeanettes viden om både megatrends og sociale udviklingsmønstre og hendes tidligere praktiske erfaring som iværksætter giver hende rig indsigt i de udfordringer og muligheder, som mange virksomheder står overfor i et hastigt foranderligt marked.

Highlights fra forskning

Jeanette har indtil for nylig været medorganisator af IFF’s Global Scanning Network, som indsamler empirisk viden fra et højt kvalificeret internationalt netværk og skaber værdifuld indsigt på tværs af brancher og landegrænser. Jeanette var del af teamet, der faciliterede tænketanken ”Det gode liv i den tredje alder”, som så på demografiske udfordringer i Danmark, noget der førte til et sæt politiske anbefalinger, som blev præsenteret for Folketinget. Samtidig har hun udført dybdegående research for en international klient om fremtidens uddannelse.

Uddannelse og karriere

Cand.scient.pol., Lund Universitet, Sverige.

Arbejdserfaring før IFF:

  • 2016-2017: Freelancer som innovationskonsulent for SME’er med fokus på kreativitet som værktøj for forretningsudvikling.
  • 2015-2016: Acceleration af den internationale startup-virksomhed DAP Design, med fokus på at designe tankeprocesser.
  • 2013-2015: Startup-virksomhed Amock som eksporterede accessories globalt med fokus på bæredygtig produktion.

Jeanettes tid som iværksætter har formet hendes lidenskabelige tilgang til fremtidsforskning og bidraget til hendes forståelse af udviklinger i markedet. Hun er overbevist om, at store organisationer kan lære meget af startups, og hun arbejder med at facilitere dialog mellem aldrende virksomheder og deres udfordrende iværksættere.

I løbet af sin tid som iværksætter etablerede Jeanette tætte bånd til et internationalt netværk af iværksættere via uddannelseskonkurrencer, accelerator-programmer, virtuelle inkubatorer, mentorer og Business Angels.

Bonus-info: rejselyst

Jeanette har brugt mange år på at rejse rundt i verden. Hun har bl.a. boet i Kina, og det har vækket en dyb nysgerrighed omkring international politik og lokale-globale udfordringer.

Kontakt

Er du interesseret i at booke Jeanette Kæseler Mortensen eller en af IFF's øvrige foredragsholdere? Kontakt Carsten Beck på tlf +45 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab