Ansatte

FRANK-ANDREAS HATZACK

Frank er ekspert inden for fremtidsdrevet innovation. Han arbejder med at fostre innovation i store virksomheder med afsæt i metoder fra fremtidsforskning.

Før Frank sluttede sig til IFF, ledte han innovationsudvikling hos Novozymes, hvor han havde ansvar for front-end innovationsprogrammer og samarbejdende innovation. Frank er medlem af World Economic Forums Expert Network og er gæstelærer ved Copenhagen Business School. Han er også taler ved advisory board for Chemical Invention Factory Berlin, et iværksættercenter ved Berlins Tekniske Universitet.

Foredragsholder

Frank er en lidenskabelig, energisk og inspirerende keynote-speaker. Han har lang erfaring med at lede internationale konferencer og paneler om innovation. Frank giver præsentationer på dansk, engelsk og tysk.

Aktuelle foredrag

  • Foresight radar – great organisations don’t guess!
  • Innovation ecosystems and collective intelligence – together, stronger.
  • Low-carbon futures for Europe’s chemical industry and its value chains

Alle foredrag skræddersyes altid til den konkrete kunde og event.

Highlights fra forskning

Frank ledede udviklingen af "Are you ambidextrous? The art of pursuing continuous and transformative innovation" - et visionsstudie af Tia Technology i partnerskab med IFF. Et andet nyligt højdepunkt i Franks arbejde var udviklingen af foresight for Europas kemiske industri i et klientprojekt på anledning af European Chemical Industry Council (Cefic).

Bonus-info

Frank har arbejdet og boet i Rumænien, Tyskland, Kina, Indien og Danmark og er stærk fortaler for kulturel mangfoldighed som katalysator for innovation.

Uddannelse og karriere

Frank har en Ph.D. i Biokemi fra Freie Universität Berlin.

Arbejdserfaring før IFF:

  • 2013-2017: Head of Innovation Development, Novozymes
  • 2004-2012: Senior Manager New Business Development, Novozymes
  • 2000-2004: Science Manager R&D, Novozymes
  • 1997-2000: Postdoctoral Fellow, Risø National Research Laboratory

Kontakt

Er du interesseret i at booke Frank-Andreas Hatzack eller en af IFF's øvrige foredragsholdere? Kontakt Carsten Beck på tlf +45 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab