Ansatte

Emilie Lindeburg

Emilie Lindeburg er forskningsassistent på Instituttet for Fremtidsforskning og læser sociologi på Københavns Universitet. Hun varetager diverse researchopgaver i forbindelse med Instituttets kundeprojekter og hjælper til med redigering af tekster og publikationer. Emilie er primært tilknyttet projektet Nordic Health 2030 og har også taget del i Instituttets scenarieproces Dansk Sundhed 2030. Hun er stærkt interesseret i fremtidens sundhed og nye teknologiers sociale følger i samfundet.

Emilie skriver derudover for SCENARIO Magazine, hvor hun i formatet Fortidens Fremtid udfolder historiske koncepter, der faldt til jorden.

Bonusinfo: Rumkvinde for SCENARIO Magazine

Emilie var på coveret af SCENARIO Magazine i 2015 forklædt som astronaut i forbindelse med magasinets hovedartikel om beboelse på Mars. Selvsamme rumdragt er nu at finde på Instituttets kontor i Amaliegade.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab