Ansatte

CASPER SKOVGAARD PETERSEN

Casper Skovgaard Petersen er redaktionschef på Instituttet for Fremtidsforskning. Han står for tilrettelæggelsen af IFF's fire årlige medlemsrapporter, og han er redaktør på Insituttets internationale magasin SCENARIO, der udkommer seks gange årligt med stof om trends, ideer, visioner og udviklingstræk, der præger fremtiden. Casper er desuden ansvarlig for at tilrettelægge Instituttets månedlige nyhedsbreve og drive sociale medier. 

Casper er uddannet teknologi- og videnskabshistoriker fra Københavns Universitet og Humboldt-Universität zu Berlin.

Casper skriver om teknologi, medier, kultur og samfund. Han er ofte medforfatter til IFF's medlemsrapporter og skriver også for SCENARIO Magazine. Eksempler på has arbejde kan læses her:

"Steering Clear of Catastrophe", SCENARIO 01.2019
"Eske Willerslev Revisited", SCENARIO 06.2018
"Future Media: Key Trends & Technologies", Medlemsrapport 02.2019
"Crumbling Pillars: Four Threats to the Global Status Quo", Medlemsrapport 01.2019

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab