Ansatte

LASSE JONASSON

Lasse Jonasson er seniorforsker og direktør for IFF’s rådgivningsafdeling. Lasse beskæftiger sig især med rådgivning af organisationer med langsigtede strategiske forandringer via scenarieplanlægning, trendanalyse og udvikling af organisatorisk resiliens. Hans kompetencer ligger i at foregribe forandringer og drivkræfter i brancher og brancheaktører, analysere nye forretningsmodeller og organisere rammer for innovation og risikohåndtering.

Aktuel fremtidsforskning

Lasse er medforfatter på rapporten Transformation af tillid: Hvordan Blockchain og digitale identiteter vil forandre verden og præsenterede de væsentligste konklusioner på IFF-medlemsmøder i København, Oslo og Bruxelles. I skrivende stund arbejde Lasse med projekter relateret til finanssektoren, kommende medlemsrapporter og diverse foredrag og workshops for klienter i forskellige sektorer.

Uddannelse og karriere

Lasse har tidligere arbejdet som topleder i finanssektoren med strategisk, driftsmæssig og finansiel risikohåndtering og med brugen af teknologi i finanssektoren. Han har bred erfaring med at formidle højt kvalificeret information til strategisk beslutningstagen for ATP, Credit Agricole og NETS. Lasse har en kandidatgrad i økonomi.

Bonusinfo: født på en cykel

Lasse har en baggrund som semiprofessionel cykelrytter for Team Fakta og det italienske hold Grassi-Mapei.

Kontakt

Er du interesseret i at booke Lasse Jonasson til et foredrag eller diskutere muligheder for samarbejde: Tag kontakt på +45 5466 0040 eller via e-mail: lj@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab