Ansatte

DARIA KRIVONOS

Daria "Dasha" Krivonos er CEO på IFF. Hendes mission er at arbejde for, at langtidstænkning og kortsigtet planlægning uundværligt komplementerer hinanden i organisationer, institutioner og virksomheder. Som fremtidsforsker ligger Dashas speciale i strategisk risikohåndtering i organisationer (Strategic Risk Management). 

Dasha har en stor og bred viden om megatrends og samfundsmæssige udviklingstræk, hvilket koblet med hendes hands-on organisationserfaring fra blandt andet Mærsk – hvor hun tidligere var Head of Enterprise Risk Management – gør hende i stand til at oversætte forskningen direkte til en virksomheds eller organisations virkelighed.

KEYNOTE SPEAKER

Dasha er en suveræn foredragsholder med en sikker timing, der bygger på grundig forberedelse i forhold til den konkrete opgave. Dasha holder foredrag på dansk, engelsk og russisk (alle sprog flydende/ekspertniveau).

AKTUELLE FOREDRAG

  • Geopolitik i det 21. århundrede - en fin balancegang
  • Hvis verden ikke bliver som den var, hvad bliver den så?
  • Morgendagens verden startede i går.

Alle foredrag skræddersyes altid til den konkrete kunde og event.

Aktuel forskning

Dasha er medforfatter på rapporterne ’Den ny verdenshandel – tendenser, der former fremtidens globale økonomi’ (medio 2018) og 'Globalt Opbrud - fire trusler mod status quo' (primo 2019), og hun var hovedtaler ved rapporternes fremlæggelse. Hun arbejder pt. på projekter omhandlende den finansielle sektor, medlemsrapporter og diverse foredrag og workshops for vores kunder.

Bonus-info: Født og opvokset bag jerntæppet

Dasha er født og opvokset bag jerntæppet som barn af Sovjet. Hun kom til Danmark som 12-årig i 1993, hvilket har givet hende en naturlig nysgerrighed for geopolitiske problemstillinger samt et nuanceret blik på såvel Rusland-før-og-efter kollapset samt på Danmark og danske forhold, herunder Danmark i et globalt og internationalt perspektiv.

Bonus-info: Aktivist i march for science

I sin fritid har Dasha blandt andet været medstifter af bevægelsen March for Science Denmark, som har til formål at understrege vigtigheden af den frie og uafhængige videnskabs rolle i samfundet. Hun ønsker med dette at bidrage til, at diskussioner skal være faktuelt forankrede – og at fakta ikke skal være til diskussion.

Uddannelse og karriere

Uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.
Karriere før ansættelsen på Instituttet for Fremtidsforskning:

  • 2014-2018: Head of Enterprise Risk Management, A.P. Møller-Mærsk Group
  • 2009-2014: Economist, Chief Economist Office, A.P. Møller-Mærsk Group
  • 2008-2010: Maersk International Finance Programme

I Dashas tidligere arbejde hos A.P. Møller-Mærsk Group dækkede hendes ansvarsområder makroøkonomisk og geopolitisk analyse samt forecasting og senere lederskab af virksomhedens Enterprise Risk Management-team.

Hun har arbejdet bredt med økonomi, global handel, energimarkeder og tilhørende sektorer samt strategisk, operationel og projektorienteret risikohåndtering såvel som forankring af langsigtede planlægningsprocesser og projekter. Hun har desuden igennem flere år supporteret ledelsen ved deltagelse i World Economic Forum’s årlige møde i Davos.

Kontakt

Ønsker du at booke Daria Krivonos til et foredrag, en præsentation eller keynote? Kontakt CIFS’ direktør for Live Inspiration, Carsten Beck, på 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab