Ansatte

THOMAS GEUKEN

THOMAS GEUKEN er ekspert i fremtidsforskning og er en formidabel formidler af megatrends, tendenser og disses konsekvenser på samfund og marked. Han har gennem en årrække være strategisk rådgiver for både regeringer, internationale institutioner og topvirksomheder.

 

Thomas har skrevet bøger om: fremtidsforskning (All Dressed Up, 2007 Gyldendal) og ledelse (Rock n’ roll ledelse – for disruptive ledere, 2012 Gyldendal) og har endvidere forfattet over 30 artikler, som er publiceret i internationale og nationale magasiner og aviser.

Herunder samtaleserien Small thoughts med tidens mest innovative og fremtidsorienterede tænkere.

 

FORSKNING

Thomas har bl.a. stået i spidsen for vores fremtidsforskning om ”37 trends reshaping the future of work, workforce and workplace” og de strategiske konsekvenser disse får for ledelse og HR - og hvordan man som direktion udvikler sin forretning optimalt.

 

Thomas er autoriseret psykolog og er tidligere administrerende direktør for Erhvervspsykologgruppen Psycces (1999-2012) med speciale i narrativ og systemisk lederudvikling.

KEYNOTE 

Thomas Geuken er den mest energifyldte, alsidige og skarpe foredragsholder - en Schweizerkniv af en fremtidsforsker. Han har inspireret og provokeret mennesker på hundredevis af forskellige scener fra TEDx Talks, New York, Island, London, Grønland… til Lemvig og har artikuleret de vigtigste visionære dagsordner, tendenser og udviklingsmønstre, der aktivt former fremtiden.

 

HVAD SIGER ARRANGØRENE 

Jeg må til tasterne for at anbefale Thomas, som holdt et af de mest inspirerende oplæg om vores "fremtider". Han var levende, engageret og yderst inspirerende. Jeg noterede og noterede - og har efterfølgende kunnet citere Thomas mange gange. Både til udvikling af forretninger og ikke mindst til inspiration både til egne og andres virksomheder. Tak Thomas for din inspiration - og dit blændende oplæg.”

Tine Weppler - Bestyrelsesmedlem, CEO, Digital transformation project

Jeg kan klart anbefale Thomas som oplægsholder og inspirator - han er en levende, vidende og inspirerende oplægsholder, som i dén grad formåede at fange tilhørernes interesse ved vores årlige "Faglige sommerarrangement" i august, hvor vi var over 200 medarbejdere forsamlet på Kobæk Strand. Alene dét, at han en fredag eftermiddag (!) kunne få folk til at ønske en forlængelse af sit oplæg, taler vist for sig selv! Han havde en fed blanding af substans, provokation og personlighed i sit oplæg – og det ramte lige i øjet! Oplægget hed i øvrigt "På rejse i fremtiden - Megatrends og disses konsekvenser på kompetencer og uddannelse"

Anders Kold, Efter- og videreuddannelseschef, erhvervsakademi Sjælland 

”Thomas is an incredible energetic and exciting person, who will deliver great strategic inspiration and food for thought when you listen to his observations on the future of our society. I can highly recommend Thomas as a powerful motivational speaker, if you want to move, challenge and motivate you audience on how our future could look, and how you need to find yourself within that scope”

Martin Troller, Managing Director Tech Data (Ranked 83 – Fortune 500)

 

Du er velkommen til at kontakte Thomas Geuken direkte på +45 28100838 eller tg@iff.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab