Ansatte

SOFIE HVITVED

Sofie er stærkt engageret i krydsfeltet mellem medier, teknologi, vidensdeling, sundhed og motion, hvor hun arbejder med udviklingen og eksekveringen af strategi- og innovationsprojekter.

Sofie har en solid strategisk bagrund i mediebranchen, blandt andet fra DR Strategi & Projekt samt som projektleder gennem flere år på mediekonferencen New Media Days i perioden 2006 til 2008. Hun er desuden partner i Mediehuset Luksus, hvor hun har været drivkræft for internationalisering og digitalisering af magasinvirksomheden.

Speaker

Sofie er en habil foredragsholder, og hun sikrer en grundig gennemgang af de emner, som bliver dækket.  Sofie holder foredrag på dansk og engelsk, og kan ligeledes kommunikere på spansk.

Aktuelle foredrag

  • Experience the Future of Sport & Health
  • How will the Media Industry be in the Future?

Alle foredrag skræddersyes altid til den konkrete kunde og event.

Aktuel forskning

Sofie er medforfatter på IFF's rapport til NRK om fremtidens Public Service. Hun arbejder derudover på diverse foredrag og workshops for Instituttets kunder.

Bonus-info: har været bosat i seks forskellige lande

Sofie har rejst meget og har boet rundt om i verden lige fra Filippinerne til England, hvilket har givet hende en unik en global kulturel forståelse. Hun har i små 10 år boet og arbejdet flere steder i Europa og i Buenos Aires i Sydamerika og er nu delvist bosiddende i Barcelona med mand og to børn.

Uddannelse og karriere

Uddannet Cand Mag i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Karriere:

  • 2009 - nu: Partner, Mediehuset Luksus
  • 2007-2009: Projektleder på DR Strategi & Projekt

Ved siden af sit arbejde for IFF er Sofie ligeledes chefredaktør for LøbeMagasinet, ligesom hun siden 2008 har udført en lang række konsulentprojekter internationalt, hvor hun har trukker på sin brede viden om medier og sundhed samt løbe-, outdoor-, og træningsindustrien.

Kontakt

Ønsker du at booke Sofie Hvitved til et foredrag, en præsentation eller keynote? Kontakt CIFS’ direktør for Live Inspiration, Carsten Beck, på 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab