Ansatte

KENNETH MIKKELSEN

Kenneth er et moderne renæssancemenneske, der krydsbestøver mange verdener i sit virke som foredragsholder, forfatter, ledelsesrådgiver og læringsdesigner. Kenneth er en førende, international ledelsesekspert. Udover at være associeret partner ved Instituttet for Fremtidsforskning er han også repræsenteret i the Drucker Society.

Kenneths arbejde er omtalt i medier som Financial Times, The Economist, CNN, The Wall Street Journal, BBC, Forbes og The Sunday Times. Han skriver for Harvard Business Review, Mandag Morgen og Global Focus Magazine.

Keynote speaker

Betydningen af eksistentielle valg og dannelse er den røde tråd, som løber gennem Kenneths tankevækkende og udfordrende foredrag. De har saft og kraft. Vid og bid. Foredragene er unikke i en dansk kontekst og indeholder en sjælden kombination af ledelse, pædagogik, psykologi, historie, filosofi, hjerneforskning og sociologi. De tager dig med på en rejse, der skaber klarhed og en dybere refleksion over, hvad det kræver at være relevant som menneske og organisation i det 21. århundrede.

Kenneth holder foredrag på dansk og engelsk.

Aktuelle foredrag

  • Fremtidens ledelse: choks, skred og skifter
  • Flyt dig! Neo-generalisterne kommer
  • Verden skælver. Hvordan navigerer du i en foranderlig verden?
  • Genopfind dig selv! Hvordan bliver du og din organisation relevant i fremtiden?
  • Digital dannelse. Hvad er det? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør du?

Alle foredrag skræddersyes altid til den konkrete kunde og event.

Highlights fra Kenneths arbejde

Kenneth er forfatter til bogen The Neo-Generalist, der blev fremhævet af Inc. Magazine i USA som en af årets tre vigtigste bøger om kreativitet og lederskab ved offentliggørelsen. Relaterede artikler og podcasts findes her: www.neogeneralist.com.

Kenneth arbejder på en kommende bog om, hvad det vil sige at være et dannet menneske i det 21. århundrede, og hvordan vi kan genopfinde os selv i en foranderlig fremtid.

Bonus-info: Forkærlighed for det ukendte

Udlængsel og eventyrlyst løber i Kenneths blod. Han har rejst på seks kontinenter og udviklet et særligt forhold til Indien. Det er her han tager til for at finde visdom og fordybelse. Og blive udfordret på eget verdensbillede. Hans forkærlighed for landet afspejler sig i hans pro-bono internationale bestyrelsesarbejde for the Oscar Foundation, som sikrer slumbørn i Indien vigtige livsfærdigheder og sørger for deres skolegang. 

Uddannelse og karriere

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med højeste karakter og en udmærkelse fra Jyllands-Postens jubilæumslegat for bedste udenrigspolitiske reportage på årgangen.

  • 2015-2019: Grundlægger og CEO, Future|Shifts
  • 2017-2019: Associeret partner, Instituttet for Fremtidsforskning
  • 2016-2019: Associeret partner, Drucker Society
  • 2002-2014: Grundlægger og CEO, Controverse
  • 2002-2002: Freelance udenrigskorrespondent i Mumbai, Indien

Tidligt i sin karriere stiftede Kenneth virksomheden Controverse, der formidlede danske og internationale historier om forskning, ledelse, strategi og HR. Han er desuden tidligere medlem af VL75 i Paris og netværket ICJ - International Club of Journalists – et globalt forum for undersøgende journalister.

I 2015 foretog Kenneth et sporskifte i sin karriere og begyndte at arbejde indgående med ledelses- og organisationsudvikling. Han har i syv år været eneste dansker repræsenteret i Drucker Society, der samler verdens førende ledelsestænkere.

Carlsberg, A. P. Moller - Maersk, The Mahindra Group, Salesforce, Kuwait Petroleum Corporation, Novozymes, ThyssenKrupp, Siemens Gamesa, Swiss Life, Capgemini Sogeti og Henley Business School er blot nogle af de organisationer, for hvem Kenneth har designet og leveret lederudviklingsprogrammer og holdt foredrag. 

Kontakt

Ønsker du at booke Kenneth Mikkelsen til et foredrag, en præsentation eller keynote? Kontakt CIFS’ direktør for Live Inspiration, Carsten Beck, på 3065 1101 eller mail: cab@iff.dk.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemsskab