Ansatte

John Sanei

John Sanei (Sah-nay) er en Information Mercenary, der rejser rundt på kloden for at afsløre de lektioner, der er nødvendige for at løfte samfund og hjælpe menneskeheden med at trives.

For at give sit globale publikum den klarhed og det mod, der er nødvendigt for at tage de dristige skridt, der er nødvendige for at skabe en dyb fremtid, kombinerer han menneskelig psykologi og den seneste forskning inden for kvantevidenskab for at kontekstualisere og kategorisere ideer i Age of Innovation.

Johns ubegrænsede fascination for fremtiden har sat ham til at blive Afrikas første fakultetsmedlem ved Singularitet University i San Francisco, lektor ved Duke Corporate Education i Johannesburg og associeret partner ved Instituttet for Fremtidforskning.

Den bedst sælgende forfatter af What's Your Moonshot ?, Magnetiize og FOREsight, John er også medstifter og Chief Exponential Officer ved Future Self Academy, en forfatterledet online platform, der forbinder de nysgerrige med førende tænkere.

På trods af denne succes deler John stadig frit sin lidenskab og spænding gennem signaturvideoer - find ham og begynd at opgradere dit perspektiv.TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder fra IFF, gratis artikler fra SCENARIO Magazine og invitationer til events, workshops og seminarer direkte i din inbox. Når du tilmelder dig modtager du et eksemplar af vores rapport Kampen om fremtidens mindspace.

UDFORSK FREMTIDEN

Rådgivning

Vi er førende i anvendelsen af fremtidsforskningens metoder til at løse organisatoriske udfordringer. Vores kunder inkluderer nogle af verdens største virksomheder og organisationer, som vi rådgiver på strategisk niveau.

Rådgivning

FOREDRAG & KURSER

Bliv inspireret og få indsigt i de tendenser og udviklingsmønstre, der former fremtiden — book os til foredrag, keynote-præsentationer eller kurser.

Foredrag & Kurser

MEDLEMSKAB

Instituttet for Fremtidsforskning er en selvejende, medlemsdrevet organisation. Vores medlemmer består af offentlige og private organisationer, der søger indsigt i tendenser, der har betydning for deres fremtid.

Medlemskab